Oli fet de la essència de la Ribera d'Ebre

Des d’Olis Cal Brisda 1903 elaborem l’oli que és fruit de la nostra pròpia explotació, ens va apassionar la idea de poder donar-li el valor que es mereix, un producte d’alta qualitat que surt gràcies a la dedicació constant a la nostra estimada terra.

No és una feina fàcil, però volem seguir lluitant perquè els petits productors puguem donar a conèixer tots aquests treballs que s’amaguen darrere aquests productes.

Cal dir també que treballem dins del Consell Català de Producció Integrada, i per tant garantim una alta qualitat utilitzant tècniques 100% respectuoses amb el medi ambient.

Disposem de 3 tipus d’olis diferents, el monovarietal d’arbequina, el monovarietal de Rojal i l’autòcton.

Monovarietal d’arbequina i destaca l’atribut dolç, encara que també es percep notes molt lleugeres de picant i amarg, que denoten la presència de polifenols. Presenta aromes secundàries que recorden l’herba tallada recent, l’ametlla verda, així com algunes notes de fruites madures.

Monovarietal de Rojal, Oli Premium,: és un  oli verd procedent d’arbres centenaris de la varietat Rojal, és caracteritza per ser un oli verge extra de fruitat verd intens d’intensitat mitjana. En boca sol dominar la percepció d’amargor, que es pot incrementar per una astringència final força clara. Les aromes secundàries de tipus retronasal que recorden les fulles i flors de roser, també li destaca l’alt contingut d’antioxidants.

Aquesta varietat es cultiva principalment al nord de la Ribera d’Ebre i al nord-oest del Priorat.

Autòcton: aquest oli està elaborat a partir de les dos varietats anteriors de la mateixa explotació un cop l’oliva ja es més madura, aconseguint així un oli molt complex, amb un gust més dolç molt valorat per la cuina mediterrània.

Comercialitzem amb diferents tipus d’envasos:

Garrafes de 5 i 2l, ampolles de vidre de 500 i 250ml i llaunes de 3l i 500ml.

Visita la nostra BOTIGA en línia